En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, pek ortam koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde çalışmalenmiş çelik ve sert bulunur.

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Kanatlar ortamında mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin destek plakaları mevcuttur.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın tatbikatı esnasında yangın kapısının tasarrufı ve panik yerinde mühlik bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Bütün kurumlarının ve cesim firmaların mensubu beyninde kurtarma, ilk lütuf ve karışma ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

Yangın Bapsı omurga amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe nazaran farklı istanbul Yanggın kapısı fiyatları renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak dileme olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması gestaltlabilmektedir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar fiillevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Icraatında kanatlardan biri durağan öbürü hareketlidir. Sabit kanada ast üst sürgü ve kayırıcı cenah uygulandığı kadar, amudi panik pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak elan aşkın insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Binalarda yangın güvenliği diyince maşer arasında ilk akla gelen yangın merdivenleridir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik yangın merdivenleri ile ait durumu konutlar kucakin ikiye ayırmıştır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page