Ne demek?

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda dâhilen dışarı hak akım sav konusu evetğu karınin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kavil konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce ahzüitai kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın sıkı sertya kapanmasını esenlamaktır.

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok gestaltda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları gibi bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar düzgün ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder geriışını getirmektedir.

Tasarım olarak farklılık göstermekle bile eş özellikleri, dayanıklı ve üstelik binada olmalarıdır. ölçün iç kapılara nazaran farklı bir tasarruf ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın bapları, yangın kapısı sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin canipı rabıta, yangın bapları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri gibi vesair yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı rast itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Düzen gestaltsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına müsait güçlü nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı nedir ve ne konue yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini hazırlamak yürekin kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page